Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Website pakketten

Wij maken professionele websites die zorgen voor extra klanten.
Contact opnemen

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Het begint bij een goede website

Wij bouwen niet alleen een mooie en snelle website maar ook zorgen wij dat jouw nieuwe website klanten oplevert. Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Starter website pakket

Ons 'Starter' website pakket is de perfecte springplank voor startende bouwbedrijven die hun digitale voetafdruk willen vestigen. Dit pakket biedt een compleet websiteontwerp van A tot Z, inclusief verschillende dienstpagina's die jouw aanbod duidelijk in kaart brengen, contactformulieren voor potentiële klanten, en een specifieke offertepagina om de eerste stappen naar conversie te faciliteren. Bovendien omvat het premium plugins voor verbeterde functionaliteit en mobiele optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet en feilloos werkt. Het 'Standaard' pakket legt een solide basis voor jouw online aanwezigheid, waarop je verder kunt bouwen naarmate jouw bedrijf groeit.

Compleet website pakket

Het 'Compleet' pakket bouwt voort op het solide fundament van het 'Standaard' pakket door een reeks geavanceerde functies toe te voegen die jouw website naar een hoger niveau tillen. Dit pakket is ontworpen om jouw site volledig voor te bereiden op SEO-werkzaamheden, met een strategische structuur en geoptimaliseerde content die jouw zichtbaarheid in zoekmachines verhoogt. Daarnaast biedt het meerdere blogposts om jouw expertise te delen en bezoekers te betrekken, indexering van de website om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw site gemakkelijk kunnen vinden en crawlen, en een volledig ingestelde Google Tag Manager voor efficiënte tracking en analyse. We richten ook een Google Ads account in, klaar om jouw digitale advertentie-inspanningen te kickstarten. Dit pakket is ideaal voor bouwbedrijven die klaar zijn om een serieuze impact te maken in de digitale wereld.

Maatwerk website pakket

Voor bouwbedrijven die de ultieme personalisatie en differentiatie zoeken, is ons 'Maatwerk' pakket de ultieme oplossing. Dit pakket omvat alles wat het 'Compleet' pakket biedt, maar voegt een laag van volledige maatwerkontwikkeling en unieke ontwerpopties toe die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke merk en bedrijfsbehoeften. Elk aspect van jouw website wordt zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld om jouw visie tot leven te brengen, van op maat gemaakte functionaliteiten en interactieve elementen tot exclusieve content en ontwerpen die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Het 'Maatwerk' pakket is bedoeld voor bedrijven die geen genoegen nemen met minder dan een volledig gepersonaliseerde en geoptimaliseerde online ervaring die hun unieke waardepropositie weerspiegelt.
Contact opnemen

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Wat kost een nieuwe website

Een geschikte oplossing voor MKB bouwbedrijven, of je nu net begint of al even bezig bent!

Starter

Perfect voor jonge bedrijven die willen starten met adverteren. Onze websites zijn altijd snel en conversiegericht.
€ 1.950,-
Exclusief BTW.
Compleet design
Tot 15 dienstpagina's
Contactformulieren
Offertepagina
Premium plugins
Mobiele optimalisatie
Meer informatie

Compleet

Voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap en meer verlangen van hun website.
€ 2.950,-
Exclusief BTW.
Alles van Standaard plus:
SEO optimalisatie
Meerdere blogposts
Klaar voor lokale SEO
Incl. jaar hosting
Custom offertemodule
Meer informatie

Maatwerk

Voor gevestigde bedrijven met een omzet van maximaal 10 miljoen euro die alles uit hun website willen halen.
Op aanvraag
Project afhankelijk
Alles van Compleet plus:
Fotosessie
Custom design
Meerdere talen
Extra beveiligd
En nog veel meer opties
Meer informatie

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191