Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Low code website

Een snelle, dynamische en mobiel geoptimaliseerde website voor jouw bouwbedrijf
Contact opnemen

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Het begint bij een goede website

Wij bouwen niet alleen een mooie en snelle website maar ook zorgen wij dat jouw nieuwe website klanten oplevert. Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Een digitale bouwsteen voor jouw onderneming

In het digitale tijdperk van vandaag is jouw website het fundament waarop de online aanwezigheid van jouw bouwbedrijf rust. Het is meer dan alleen een visitekaartje; het is een dynamische hub waar potentiële klanten jouw vakmanschap en projecten kunnen verkennen. Daarom is het cruciaal om een website te hebben die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook snel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van low code websites die deze essentiële kenmerken combineren, waardoor jouw bedrijf de online aandacht krijgt die het verdient. Door deze aanpak te hanteren, zorgen we ervoor dat jouw website een solide basis vormt die jouw professionele imago versterkt en de betrokkenheid van de bezoeker maximaliseert.

De kern van online succes

Een effectieve website is de sleutel tot online succes, vooral in de competitieve bouwsector. Het gaat niet alleen om het tonen van wat je kunt, maar ook om het bouwen van vertrouwen en het overbrengen van de kwaliteit van jouw werk. Een low code website stelt ons in staat om snel en efficiënt een oplossing te creëren die is afgestemd op jouw specifieke behoeften, zonder compromissen op het gebied van design of functionaliteit. Dit resulteert in een gestroomlijnde, responsieve website die bezoekers omzet in klanten door hen een naadloze ervaring te bieden, of ze nu informatie zoeken, een offerte aanvragen of jouw projectportfolio bekijken.
Korte laadtijden
Duidelijke structuur
Mobiele optimalisatie
Conversiegericht

Bouwen aan jouw digitale toekomst

Het ontwikkelen van jouw website is een zorgvuldig proces waarin jouw visie centraal staat. Vanaf het eerste gesprek duiken we diep in wat jouw bouwbedrijf uniek maakt, en gebruiken we die inzichten om een gepersonaliseerde website te bouwen die jouw merkwaarden weerspiegelt. Onze low code aanpak zorgt voor een flexibel en aanpasbaar ontwikkelingsproces, waardoor we snel kunnen reageren op jouw feedback en veranderingen in de markt. Dit resulteert in een dynamische website die niet alleen voldoet aan de huidige eisen van jouw bedrijf, maar ook meegroeit met jouw toekomstige ambities. Met onze expertise ben je verzekerd van een digitale aanwezigheid die de kwaliteit en het professionalisme van jouw bouwonderneming uitstraalt.
Contact opnemen

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Wat kost een nieuwe website

Een geschikte oplossing voor MKB bouwbedrijven, of je nu net begint of al even bezig bent!

Starter

Perfect voor jonge bedrijven die willen starten met adverteren. Onze websites zijn altijd snel en conversiegericht.
€ 1.950,-
Exclusief BTW.
Compleet design
Tot 15 dienstpagina's
Contactformulieren
Offertepagina
Premium plugins
Mobiele optimalisatie
Meer informatie

Compleet

Voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap en meer verlangen van hun website.
€ 2.950,-
Exclusief BTW.
Alles van Standaard plus:
SEO optimalisatie
Meerdere blogposts
Klaar voor lokale SEO
Incl. jaar hosting
Custom offertemodule
Meer informatie

Maatwerk

Voor gevestigde bedrijven met een omzet van maximaal 10 miljoen euro die alles uit hun website willen halen.
Op aanvraag
Project afhankelijk
Alles van Compleet plus:
Fotosessie
Custom design
Meerdere talen
Extra beveiligd
En nog veel meer opties
Meer informatie

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191