Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Converterende website

Wij maken professionele websites die zorgen voor extra klanten.
Contact opnemen

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Het begint bij een goede website

Wij bouwen niet alleen een mooie en snelle website maar ook zorgen wij dat jouw nieuwe website klanten oplevert. Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Jouw bouwbedrijf in digitale schijnwerpers

In een wereld waar elk bouwbedrijf strijdt om aandacht, is het essentieel om een website te hebben die niet alleen bezoekers trekt, maar ze ook omzet in concrete aanvragen. Dit is waar onze expertise in het creëren van converterende websites het spel verandert. Wij begrijpen dat jouw website het krachtigste gereedschap is om potentiële klanten te bereiken en te overtuigen. Daarom combineren we aantrekkelijk design met een gestructureerde opbouw, gericht op het maximaliseren van conversies. Elk element, van de indeling tot de call-to-action knoppen, is zorgvuldig ontworpen om bezoekers aan te moedigen contact op te nemen, offertes aan te vragen of jouw diensten te verkennen.

Onze blauwdruk voor succes

Net als bij een succesvol bouwproject, begint het creëren van een effectieve website met een solide plan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een gestructureerde aanpak essentieel is voor het genereren van leads. We beginnen met een diepgaande analyse van jouw doelgroep en concurrentie, en bouwen daarop voort met SEO-geoptimaliseerde inhoud die jouw expertise en de unieke waarde van jouw diensten benadrukt. Onze websites zijn meer dan alleen digitale brochures; het zijn dynamische platforms ontworpen om bezoekers te betrekken en te converteren. Door een heldere gebruikersreis te creëren, zorgen we ervoor dat potentiële klanten moeiteloos de informatie vinden die ze nodig hebben en aangemoedigd worden om actie te ondernemen.
Contactformulieren
Offertepagina's
Eigen telefoontjes
Conversiegericht

Meetbaar resultaat met tastbare groei

Bij ons stopt het niet bij het live gaan van je website. We zijn toegewijd aan het leveren van meetbare resultaten die bijdragen aan de groei van jouw bouwbedrijf. Onze websites komen met verschillende tools die inzicht geven in het gedrag van bezoekers, de prestaties van verschillende pagina's en de effectiviteit van call-to-action knoppen. Deze data stelt ons in staat om voortdurend te optimaliseren en de conversieratio's te verbeteren. Met een website die is gebouwd op de fundamenten van ervaring en een gestructureerde aanpak, kun je rekenen op een toename van kwalitatieve aanvragen en telefoontjes, wat de deur opent naar nieuwe zakelijke mogelijkheden en groei.
Contact opnemen

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Wat kost een nieuwe website

Een geschikte oplossing voor MKB bouwbedrijven, of je nu net begint of al even bezig bent!

Starter

Perfect voor jonge bedrijven die willen starten met adverteren. Onze websites zijn altijd snel en conversiegericht.
€ 1.950,-
Exclusief BTW.
Compleet design
Tot 15 dienstpagina's
Contactformulieren
Offertepagina
Premium plugins
Mobiele optimalisatie
Meer informatie

Compleet

Voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap en meer verlangen van hun website.
€ 2.950,-
Exclusief BTW.
Alles van Standaard plus:
SEO optimalisatie
Meerdere blogposts
Klaar voor lokale SEO
Incl. jaar hosting
Custom offertemodule
Meer informatie

Maatwerk

Voor gevestigde bedrijven met een omzet van maximaal 10 miljoen euro die alles uit hun website willen halen.
Op aanvraag
Project afhankelijk
Alles van Compleet plus:
Fotosessie
Custom design
Meerdere talen
Extra beveiligd
En nog veel meer opties
Meer informatie

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191