Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Onzes missie & visie

Wij zetten ons in om jouw bouwbedrijf op de kaart te zetten!
Contact opnemen

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Het begint bij een goede website

Wij bouwen niet alleen een mooie en snelle website maar ook zorgen wij dat jouw nieuwe website klanten oplevert. Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Onze missie: Jouw bedrijf op de digitale kaart zetten

Wij geloven dat elk bouwbedrijf, groot of klein, het verdient om resultaat te halen in de digitale wereld. Onze missie is simpel maar krachtig: jouw bedrijf op de digitale kaart zetten. We zetten ons elke dag in om innovatieve, creatieve en effectieve digitale oplossingen te bieden die jouw bedrijf niet alleen zichtbaar maken, maar ook laten groeien. Of het nu gaat om een doeltreffende nieuwe website, een doelgerichte marketingcampagne of de kunst van sociale interactie, we zijn hier om elke digitale uitdaging om te zetten in een succesverhaal. Samen bouwen we aan jouw online aanwezigheid, met de perfecte mix van technologie, creativiteit en passie.

Onze visie: De bouwsteen van jouw online succes

In een wereld die constant in beweging is, zien wij onszelf als de stabiele bouwsteen van jouw succes. Onze visie reikt verder dan het hier en nu; we kijken naar de toekomst. Een toekomst waarin jouw bedrijf niet alleen online aanwezig is, maar ook floreert. We streven ernaar om voorop te lopen in de laatste digitale trends en innovaties, zodat we je altijd de meest vooruitstrevende oplossingen kunnen bieden. Bij ons draait alles om het bouwen van duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en gezamenlijke groei. Jouw succes is ons succes, en samen zetten we de stappen naar een succesvolle digitale toekomst.
Contact opnemen

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191