Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Over ons

Wij zijn een enthousiast team welke zich inzet mooie websites te maken, en op allerlij manieren aanvragen te genereren voor bouwbedrijven!
Contact opnemen

Wij kennen de online bouwbranche

Het fundament voor een succesvolle strategie

Wij bouwen niet alleen een mooie en snelle website maar ook zorgen wij dat jouw nieuwe website klanten oplevert. Neem direct contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Jouw online marketing partner

Wij richten ons met name op MKB bouwbedrijven die hun online zichtbaarheid en aanwezigheid willen vergroten en verbeteren! Met onze ervaring begrijpen we als geen anders hoe belangrijk online aanwezigheid is in de bouwsector. Dit is geen optie meer maar een vereiste voor een groei in omzet en in succes. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of jouw doelen en wensen aansluiten bij ons bedrijf! Of je nu wil adverteren op Google, een nieuwe website zoekt of juist organisch sterker wil worden, we horen graag van je!
Meer informatie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Wat doen we allemaal?

Succesvol online marketing bestaat natuurlijk niet uit één dienst of handeling, daarom specialiseren wij ons in alle vormen en maten van online marketing. Denk hierbij onder andere aan:
Het maken van websites
Google Ads
Websites onderhouden
Organisch websites versterken
Natuurlijk doen we nog veel meer, neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We staan graag te woord of plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Contact opnemen

Hoe we het doen

Elk bedrijf is anders, en heeft dus ook andere doelen en wensen. We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan onder het genot van een bakje koffie op ons kantoor of via Google Meets. Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken naar jouw specifieke doelen en benodigdheden, hierna maken we een plan op maat van jouw strategische doelen. Als je hier mee akkoord gaat is het voor ons tijd om de mouwen op te stropen, of het nu een website is die we gaan bouwen of een Google Ads strategie welke ontwikkeld moet worden, we gaan altijd voor het beste resultaat en tevreden klanten. 
Contact opnemen

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Dit zeggen onze klanten

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

Corné

Loodgietersbedrijf
Sinds een paar weken de samenwerking aangegaan met KNS Media, ze hebben een mooie website opgeleverd en managen onze Google Ads. Het resultaat was al snel te merken, we zijn erg tevreden met de leads die momenteel binnen komen!

Daniël

Aannemer
We merkten dat er minder aanvragen binnen kwamen maar konden de oorzaak niet vinden. Samen met Maarten hebben we gezocht naar de oorzaak en een oplossing, KNS doet nu onze Facebook en Google ads! We krijgen meer aanvragen dan ooit, zeker een aanrader

Michael

Dakdekkersbedrijf
We wilden graag doorgroeien maar kregen het zelf niet voor elkaar. KNS heeft ons geholpen met een marketingstrategie en een nieuwe site. Nu hebben we volle agenda's voor al onze werknemers!

Niels

Laadpaal specialist
We kregen veel aanvragen maar van ver weg, lokaal wilden we sterker en bekender worden. Na een kennismakingsgesprek werd er een voorstel gedaan waar we akkoord op hebben gegeven. Nu werken we minimaal 3 dagen per week in de buurt!

Onze
onmisbare
 partners

KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191