Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Social Media Marketing

Gebruik maken van sociale media om jouw naamsbekendheid een boost te geven!
Contact opnemen

Unieke leads via je eigen kanalen

Opvallende advertenties die scoren

Het is als bouwbedrijf ook erg interessant om op sociale media te adverteren. Zo kom je op een hele andere manier bij je doelgroep binnen. Neem contact op voor meer informatie!

Versterk je merk met Social Media Marketing

In het digitale tijdperk van vandaag is social media marketing onmisbaar voor elk bedrijf dat zijn merk wil versterken en een diepere verbinding met zijn doelgroep wil creëren. Voor bouwbedrijven biedt social media een uniek platform om projecten te showcase-en, klantverhalen te delen en waardevolle inzichten in de industrie te bieden. Wij begrijpen de kracht van social media en hoe het, indien correct ingezet, niet alleen de zichtbaarheid van jouw bedrijf kan vergroten, maar ook kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en autoriteit in jouw vakgebied.

Op maat gemaakte content die de aandacht trekt

Elk social media platform heeft zijn eigen dynamiek en vereist een specifieke benadering qua content. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte content die perfect aansluit bij zowel het platform als jouw doelgroep. Of het nu gaat om boeiende Facebook-posts, inspirerende Instagram-beelden of informatieve LinkedIn-artikelen, we zorgen ervoor dat jouw content niet alleen gezien wordt, maar ook aanzet tot interactie. Door het delen van projecthoogtepunten, succesverhalen en expertadviezen, positioneren we jouw merk als een leider in de bouwsector.

Strategische aanpak voor langdurige betrokkenheid

Social media marketing draait niet alleen om het posten van content; het vereist een strategische aanpak om echte betrokkenheid en conversaties te stimuleren. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een doordachte social media strategie die aansluit bij jouw algemene marketingdoelen. Door het analyseren van jouw doelgroep, het optimaliseren van post-tijden en het regelmatig evalueren van campagneprestaties, zorgen we voor maximale betrokkenheid. Bovendien benutten we de kracht van social media advertenties om jouw bereik verder te vergroten en jouw boodschap bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen.
Contact opnemen

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191