Neem gerust contact op voor een kennismaking:

SEO

Het optimaliseren van jouw site om hoger en vaker in zoekresultaten te komen!
Blijvende opimalisatie
Voor elk bedrijf interessant
Ondersteund andere diensten
Contact opnemen

Bovenaan de organische zoekresultaten

Gratis leads via je eigen website

Naast de betaalde advertenties is het belangrijk om organisch goed te scoren op alle zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat je bovenaan komt te staan. We helpen je hier graag bij!
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

SEO: Jouw sleutel tot online zichtbaarheid

In de digitale wereld van vandaag is zichtbaar zijn in zoekmachines meer dan een voordeel; het is een noodzaak. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is de kunst en wetenschap van het afstemmen van jouw website om de beste posities in zoekresultaten te bereiken. Voor bouwbedrijven betekent dit niet alleen gevonden worden door potentiële klanten, maar ook erkenning krijgen als een autoriteit in de branche. Onze SEO-dienst is ontworpen om jouw website te optimaliseren van binnen en buiten, waardoor jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.
Start aanvraag

Een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen

SEO is geen one-size-fits-all oplossing. Elk bedrijf heeft unieke doelen, doelgroepen en uitdagingen. Daarom beginnen we elk SEO-traject met een grondige analyse van jouw bedrijf, je concurrenten en je markt. Deze inzichten vormen de basis van een op maat gemaakte SEO-strategie die is ontworpen om jouw specifieke bedrijfsdoelen te ondersteunen, of het nu gaat om het vergroten van de lokale zichtbaarheid, het aantrekken van specifieke klantsegmenten of het versterken van jouw merkautoriteit.
Contact opnemen

Content die converteert

Centraal in elke succesvolle SEO-strategie staat content. Maar niet zomaar content; content die informeert, engageert en converteert. Ons team van contentstrategen en schrijvers creëert hoogwaardige, SEO-geoptimaliseerde content die niet alleen aansluit bij de zoekintentie van jouw doelgroep, maar hen ook aanzet tot actie. Van diepgaande blogartikelen tot overtuigende projectpagina's, wij zorgen ervoor dat elke woord telt en bijdraagt aan jouw SEO-doelen.
Start aanvraag

Technische SEO: De ruggengraat van jouw site

Technische SEO is de ruggengraat van jouw website. Het zorgt ervoor dat zoekmachines jouw site effectief kunnen crawlen en indexeren. Ons team duikt onder de motorkap van jouw website om ervoor te zorgen dat alles technisch perfect staat - van mobielvriendelijkheid en snelle laadtijden tot gestructureerde gegevens en beveiliging. Deze technische optimalisaties zijn essentieel voor een sterke SEO-fundering en zorgen ervoor dat jouw website klaar is om te concurreren in de digitale wereld.

Lokale SEO: Wordt de go-to bouwbedrijf in jouw regio

Voor veel bouwbedrijven is lokale zichtbaarheid cruciaal. Lokale SEO zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt in lokale zoekopdrachten, wat essentieel is voor het aantrekken van klanten in jouw directe omgeving. We optimaliseren jouw Google Mijn Bedrijf-vermelding, zorgen voor consistente lokale citaties en creëren lokale landingspagina's om jouw lokale aanwezigheid te versterken. Zo word jij het go-to bouwbedrijf in jouw regio.
Leads uit jouw werkgebied
Organisch aanvragen ontvangen
Lange termijn strategie

Voortdurende optimalisatie en rapportage

SEO is een continu proces. De digitale wereld verandert voortdurend, en jouw SEO-strategie moet zich aanpassen om bij te blijven. We bieden voortdurende optimalisatie en gedetailleerde rapportage om ervoor te zorgen dat jouw SEO-strategie evolueert en presteert. Door regelmatige analyses en aanpassingen zorgen we ervoor dat jouw website blijft stijgen in de zoekresultaten en meer gekwalificeerde leads aantrekt.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Ons stappenplan

01.

Kennismaking

Beschrijf jouw wensen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor.
02.

Concept

Samen met jullie bespreken we de mogelijkheden en maken wij een voorstel. Altijd geheel vrijblijvend!
03.

Uitvoering

Bij akkoord voeren wij het project uit zoals besproken, we houden je op de hoogte en leveren alles tijdig op!

Wat kost SEO per maand?

Een geschikte oplossing voor MKB bouwbedrijven, of je nu net begint of al even bezig bent!

Starter

Perfect voor jonge bedrijven die online vindbaar willen zijn! 
€ 350,-
Exclusief BTW.
2 blogposts
4 SEO pagina's
Indexering pagina's
Meer informatie

Compleet

Voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap.
€ 650,-
Exclusief BTW.
4 blogposts
6 SEO pagina's
Lokale SEO (GMB)
Meer informatie

Maatwerk

Voor gevestigde bedrijven die alles uit hun website willen halen.
€ 950,-
Exclusief BTW.
6 blogposts
8 SEO pagina's
En nog veel meer opties
Meer informatie

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191