Neem gerust contact op voor een kennismaking:

SEA

Zoekmachine advertenties om jouw bedrijf meer aanvragen te bezorgen!
Flexibel in gebruik en budget
Past bij elk bedrijf en elke dienst
Volledig schaalbaar met jouw bedrijf
Contact opnemen

Bovenaan de zoekresultaten

Exclusieve aanvragen voor jouw bouwbedrijf

Exclusieve aanvragen zijn aanvragen die enkel en alleen bij jouw bedrijf terechtkomen. Dit zijn natuurlijk de beste aanvragen, we helpen je graag met het genereren van deze aanvragen!
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Verover de top van de zoekresultaten met SEA

Zoekmachineadverteren (SEA) biedt een directe route naar de top van de zoekresultaten in Google, Bing en andere opkomende zoekmachines. In de competitieve wereld van de bouwsector, waar elke klik potentieel kan leiden tot een waardevolle klant, is SEA een essentiële strategie om je bedrijf onmiddellijk zichtbaar te maken voor mensen die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte SEA-campagnes die jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en hoogwaardige leads genereren.
Start aanvraag

Strategische planning voor maximaal bereik

Een effectieve SEA-strategie begint met zorgvuldige planning. We duiken diep in jouw bedrijfsdoelen, doelgroepen en marktanalyse om ervoor te zorgen dat elke advertentiecent optimaal wordt besteed. Ons team ontwikkelt een veelzijdige aanpak die Google AdWords, Bing Ads en andere relevante platforms omvat, waardoor we jouw zichtbaarheid maximaliseren over verschillende zoekmachines heen. We richten ons niet alleen op het bereiken van de juiste mensen, maar ook op het omzetten van die mensen in leads en klanten.
Contact opnemen

Maatwerk advertentiecreatie die aanspreekt

Het hart van elke SEA-campagne zijn de advertenties zelf. Wij geloven in de kracht van maatwerk en creëren advertenties die echt resoneren met jouw doelgroep. Ons team combineert pakkende koppen, overtuigende beschrijvingen en sterke oproepen tot actie om ervoor te zorgen dat jouw advertenties opvallen. Door een diep begrip van jouw merk en de behoeften van jouw klanten, zorgen we ervoor dat elke advertentie niet alleen aandacht trekt, maar ook aanzet tot actie.
Start aanvraag

Gerichte targeting voor efficiënte leadgeneratie

De kracht van SEA ligt in de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. We gebruiken geavanceerde targetingtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw advertenties worden weergegeven aan de meest relevante gebruikers, op basis van zoekwoorden, geografische locatie, apparaattype en meer. Deze gerichte benadering zorgt voor een efficiënte besteding van jouw advertentiebudget en maximaliseert de kans op het genereren van kwalitatieve leads die echt geïnteresseerd zijn in wat jouw bouwbedrijf te bieden heeft.

Continu monitoren, testen en optimaliseren

SEA is een dynamisch en continu proces. De digitale markt en gebruikersgedrag veranderen voortdurend, en jouw SEA-campagnes moeten zich daaraan aanpassen. Wij zetten ons in voor continue monitoring, A/B-testen en optimalisatie van jouw campagnes om de beste prestaties te garanderen. Door de resultaten nauwlettend te volgen en snel aan te passen, zorgen we ervoor dat jouw SEA-inspanningen altijd afgestemd zijn op de meest recente trends en inzichten.
Continue optimaliseren
Meetbare ROI
Voor elk budget
Snel schakelen

Een partner voor jouw online marketingstrategie

SEA is een krachtig instrument, maar het bereikt zijn volle potentie wanneer het deel uitmaakt van een bredere online marketingstrategie. Wij integreren jouw SEA-campagnes naadloos met SEO, social media marketing, contentmarketing en andere digitale marketinginspanningen. Deze samenwerking in de benadering zorgt voor een versterkend effect, waardoor de algehele online aanwezigheid en effectiviteit van jouw marketinginspanningen worden verhoogd.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Ons stappenplan

01.

Kennismaking

Beschrijf jouw wensen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor.
02.

Concept

Samen met jullie bespreken we de mogelijkheden en maken wij een voorstel. Altijd geheel vrijblijvend!
03.

Uitvoering

Bij akkoord voeren wij het project uit zoals besproken, we houden je op de hoogte en leveren alles tijdig op!

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191