Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Google Mijn Bedrijf

Bovenaan de zoekresultaten van Google en Google Maps voor meer aanvragen!
Geef je lokale vindbaarheid een boost
Past bij elk bedrijf en elke dienst
Ontvang snel organische aanvragen
Contact opnemen

Nieuwe leads via je eigen website

Organisch bovenaan Google komen

Voor lokale vindbaarheid is Google mijn bedrijf onmisbaar. Het laat organisch jouw bedrijf vaak omhoog komen bij potentiële klanten. Het is wel belangrijk dit juist te optimaliseren!

Lokale aanvragen met Google Mijn Bedrijf

In de digitale wereld van vandaag is lokaal gevonden worden essentieel voor elk bedrijf. Daarom is een geoptimaliseerd Google Mijn Bedrijf-profiel onmisbaar voor bedrijven die hun lokale aanwezigheid willen versterken. Met Google Mijn Bedrijf komen jouw bedrijfsgegevens niet alleen prominent in de zoekresultaten en op Google Maps te staan, maar biedt het ook een platform om direct met jouw klanten te communiceren. Van openingstijden tot recensies, van foto's van je werk tot belangrijke bedrijfsupdates, een compleet en up-to-date profiel zorgt ervoor dat potentiële klanten alle informatie bij de hand hebben om voor jouw bedrijf te kiezen.

Het belang van een compleet profiel

Een volledig ingevuld Google Mijn Bedrijf-profiel is jouw digitale uithangbord. Het biedt een eerste, maar blijvende indruk van jouw bedrijf bij potentiële klanten. Door alle relevante informatie te verstrekken en regelmatig updates en nieuwe foto's te plaatsen, blijft jouw bedrijf niet alleen top-of-mind, maar verbeter je ook je SEO-ranking. Dit verhoogt de kans dat jouw bedrijf bovenaan de lokale zoekresultaten verschijnt, precies daar waar potentiële klanten zoeken. Bovendien biedt het platform ruimte voor klanten om recensies achter te laten, wat een waardevolle vorm van sociale bewijslast is die het vertrouwen in jouw bedrijf kan versterken.
Organische aanvragen
Digitaal bedrijfskaartje
Lokale vindbaarheid
Voor elk bedrijf interessant

Jouw partner in lokale groei

Wij begrijpen het belang van een krachtige lokale online aanwezigheid. Daarom staan we klaar om jouw Google Mijn Bedrijf-profiel te optimaliseren en het beheer ervan uit handen te nemen. Van het zorgvuldig invullen van alle gegevens tot het regelmatig publiceren van posts, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt in lokale zoekopdrachten. Met onze hulp wordt jouw Google Mijn Bedrijf-profiel niet alleen een tool voor verbeterde zichtbaarheid, maar ook een platform voor actieve klantenwerving en -binding. Laten we samenwerken om jouw bedrijf lokaal te laten groeien en bloeien.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Ons stappenplan

01.

Kennismaking

Beschrijf jouw wensen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor.
02.

Concept

Samen met jullie bespreken we de mogelijkheden en maken wij een voorstel. Altijd geheel vrijblijvend!
03.

Uitvoering

Bij akkoord voeren wij het project uit zoals besproken, we houden je op de hoogte en leveren alles tijdig op!

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191