Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Google Ads

De meest gebruikte zoekmachine ter wereld is onderdeel van jouw succes!
Flexibel in gebruik en budget
Past bij elk bedrijf en elke dienst
Volledig schaalbaar met jouw bedrijf
Contact opnemen

Nieuwe leads via je eigen website

Succesvol bovenaan Google komen

Als bouwbedrijf is het belangrijk om continue nieuwe aanvragen te krijgen. Google Ads is een beproefde methode en levert snel aanvragen op. Neem contact op voor advies op maat.
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Google Ads voor elk bouwbedrijf

In de huidige digitale landschap, waar elke klik kan leiden tot een nieuwe klant, biedt Google Ads een ongeëvenaard platform om jouw bouwbedrijf direct voor de juiste ogen te krijgen. Onze dienst gaat verder dan alleen het plaatsen van advertenties; we duiken in de essentie van wat jouw bedrijf uniek maakt en gebruiken die kennis om op maat gemaakte campagnes te creëren die echt resoneren met jouw doelgroep. Ongeacht de omvang van je budget, wij zijn er om ervoor te zorgen dat elke cent werkt om hoge kwaliteit leads binnen te halen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.
Start aanvraag

Een strategie die past bij jouw unieke bedrijfsdoelen

Elk bouwbedrijf heeft zijn eigen verhaal, doelstellingen en uitdagingen. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom starten we elke Google Ads campagne met een diepgaande analyse van jouw bedrijf. We nemen de tijd om te begrijpen wat jou onderscheidt en ontwikkelen een strategie die niet alleen past bij jouw unieke bedrijfsdoelen, maar deze ook overtreft. Of je nu lokale bekendheid wilt vergroten, specifieke diensten wilt promoten, of simpelweg meer websiteverkeer wilt genereren, we stemmen elke campagne af op wat voor jou het belangrijkst is.
Contact opnemen

Maatwerk advertentie creatie

Het succes van jouw Google Ads campagne hangt sterk af van de kwaliteit van je advertenties. Ons team van creatieve experts ontwerpt advertenties die niet alleen de aandacht trekken, maar ook aanzetten tot actie. We combineren pakkende koppen met overtuigende oproepen tot actie en zorgen ervoor dat elke advertentie perfect aansluit bij de zoekintentie van jouw doelgroep. Zo maximaliseren we de impact van jouw advertenties en vergroten we de kans op conversie.
Start aanvraag

Gericht op conversie

Bij Google Ads draait alles om conversie. Het is niet genoeg om alleen klikken te genereren; die klikken moeten leiden tot concrete acties die jouw bedrijf ten goede komen. Daarom is elke campagne die we uitvoeren hypergefocust op het converteren van bezoekers in leads. We optimaliseren landingspagina's, testen verschillende advertentievarianten en gebruiken geavanceerde targetingtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw advertenties worden gezien door mensen die het meest waarschijnlijk actie zullen ondernemen.

Continu monitoren en optimaliseren

De digitale markt is altijd in beweging, en wat vandaag werkt, werkt misschien niet morgen. Daarom is continu monitoren en optimaliseren een kernonderdeel van onze Google Ads service. We houden de prestaties van jouw campagnes nauwlettend in de gaten, analyseren data en maken aanpassingen waar nodig om de effectiviteit te maximaliseren. Dit betekent dat jouw campagnes altijd afgestemd zijn op de laatste markttrends en zoekgedrag, wat zorgt voor de beste resultaten en ROI.
Meetbaar succes
Continue optimalisatie
Snel bijsturen
Voor elk budget

Jouw partner in digitale groei

Bij ons ben je niet zomaar een klant; je bent een partner. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties waarbij jouw succes ons succes is. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het initiële strategiegesprek tot aan de voortdurende optimalisatie van je campagnes. Met onze expertise in Google Ads en onze toewijding aan jouw groei, zijn we meer dan alleen een dienstverlener; we zijn jouw partner in digitale groei.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Ons stappenplan

01.

Kennismaking

Beschrijf jouw wensen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor.
02.

Concept

Samen met jullie bespreken we de mogelijkheden en maken wij een voorstel. Altijd geheel vrijblijvend!
03.

Uitvoering

Bij akkoord voeren wij het project uit zoals besproken, we houden je op de hoogte en leveren alles tijdig op!

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191