Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Marketing voor bouwbedrijven

Wij helpen jouw bedrijf te groeien met een marketingstrategie op maat!
Op maat gemaakt voor jouw bouwbedrijf
Mogelijk voor alle MKB bouwbedrijven
Langetermijn strategie voor jouw bedrijf
Contact opnemen

Meer aanvragen voor jouw bouwbedrijf

Meer aanvragen en meer online zichtbaarheid

Het is belangrijk om een continue stroom aan nieuwe aanvragen binnen te krijgen, zo blijft je bouwbedrijf doorgroeien. We helpen je graag, neem vrijblijvend contact op!

Marketing voor bouwbedrijven

Jouw brug naar online succes
In de hedendaagse competitieve markt is effectieve marketing niet langer een luxe, maar een noodzaak. Onder het kopje "Marketing" bieden wij een scala aan diensten die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijf te verbinden met jouw ideale klanten. Van zoekmachineadvertenties (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot geavanceerde leadgeneratie, professionele fotografie en dynamische social media marketing, wij hebben alles in huis om jouw merk te laten schitteren en jouw doelgroep effectief te bereiken.
Meer informatie

SEA & SEO: Gevonden en gezien worden

Onze SEA- en SEO-diensten zijn erop gericht om jouw online zichtbaarheid te maximaliseren en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Met doordachte strategieën en datagedreven campagnes, helpen we jouw website niet alleen gevonden te worden door potentiële klanten, maar zorgen we er ook voor dat deze bezoekers converteren in waardevolle leads.
Op maat van jouw bedrijf
Flexibel inzetbaar
Langetermijn strategie
Exclusieve leads
Contact opnemen

Leadgeneratie: Meer dan alleen nummers

In de kern van elke succesvolle marketingstrategie ligt effectieve leadgeneratie. Wij begrijpen dat elke lead een potentieel succesverhaal is en daarom zetten wij ons in om kwalitatieve leads te genereren die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Door het gebruik van geavanceerde tools, onze betrouwbare partners en technieken zorgen we ervoor dat elke marketinginspanning meetbaar is en bijdraagt aan jouw groei.
Start aanvraag

Fotografie: Jouw verhaal in beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze fotografiediensten zijn erop gericht om de essentie van jouw merk te vangen en te vertalen naar krachtige visuele content. Professionele en hoogwaardige afbeeldingen versterken niet alleen jouw marketingboodschappen, maar verhogen ook de betrokkenheid en verbinding met jouw doelgroep.

Social Media Marketing: Bouw een audience rond jouw merk

Social media marketing gaat verder dan alleen het plaatsen van content; het gaat om het creëren van een levendige gemeenschap rond jouw merk. Wij helpen jou om actief en authentiek te communiceren met jouw volgers, waardoor we niet alleen jouw merkbekendheid vergroten, maar ook vertrouwen en loyaliteit opbouwen bij jouw doelgroep.
Enorm bereik in jouw werkgebied
Unieke content van jouw bedrijf
Specifieke targetting op jouw doelgroep
Veel goedkopere leads

Jouw partner in digitale groei

Bij elke stap in jouw marketingreis staan wij aan jouw zijde. Wij geloven in een partnerschap waarbij jouw succes ons succes is. Met een breed scala aan marketingdiensten en een toegewijd team van experts, zijn wij hier om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Laat ons jouw merkverhaal vertellen op een manier die resoneert en resultaten oplevert.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Leadgeneratie

Ons stappenplan

01.

Kennismaking

Beschrijf jouw wensen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor.
02.

Concept

Samen met jullie bespreken we de mogelijkheden en 
03.

Oplevering

Kies de vakman die het beste bij u en uw project past en plan samen de werkzaamheden in!

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191