Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Webdesign en online marketing voor bouwbedrijf

Contact opnemen

Een nieuwe digitale fundering

Met het oog op de toekomst en met een sterke focus op duurzaamheid, besloot Duurzaam Bouw dat het tijd was voor een ingrijpende vernieuwing van hun website. De ambitie was duidelijk: een website creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook geoptimaliseerd voor maximale conversies. Van het eerste ontwerp tot de laatste code, elke stap in het proces was gericht op het aantrekken en converteren van potentiële klanten. Met de expertise van Duurzaam Bouw in dakwerken en verduurzaming als uitgangspunt, werd de nieuwe site een ware weerspiegeling van hun vakmanschap en toewijding aan duurzaam bouwen.

Conversie-optimalisatie: Het hart van de website

Het kernpunt van de website-renovatie was de onverdeelde aandacht voor conversie-optimalisatie. Elke pagina, elk element, en elke call-to-action werd zorgvuldig ontworpen en gepositioneerd met één doel voor ogen: het stimuleren van actie bij de bezoeker. Van duidelijke, overtuigende offerte-aanvragen voor dakwerken tot eenvoudige navigatiepaden voor informatie over verduurzamingsopties zoals isolatie en zonnepanelen, de site werd een gestroomlijnde conversiemachine. De focus lag op het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring die bezoekers moeiteloos door het aanbod van Duurzaam Bouw leidt, hen aanzet tot interactie en uiteindelijk converteert tot waardevolle leads.

Duurzaam Bouw Mockup

 

Het optimaliseren en meten van Google Ads

De transformatie van de website ging hand in hand met een diepgaande herziening van de Google Ads strategie van Duurzaam Bouw. De focus lag op het optimaliseren van elke advertentiecampagne om te zorgen dat deze perfect aansloot bij de vernieuwde website en haar conversiedoelen. We hebben de advertenties verfijnd om de meest relevante en betrokken publieksgroepen te bereiken, met bijzondere aandacht voor diegenen die specifiek geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en innovatie in de bouwsector. Door geavanceerde tracking en analytics in te zetten, konden we de interacties van gebruikers met zowel de advertenties als de site in detail volgen. Deze data stelde ons in staat om continu te itereren en de prestaties te verbeteren. We experimenteerden met verschillende advertentieformaten, landingspagina's en berichten, altijd met het doel om de meest effectieve combinatie te vinden die leidt tot een hogere conversieratio en een betere ROI. Het resultaat was een krachtige synergie tussen de website en de Google Ads campagnes, waardoor Duurzaam Bouw een opmerkelijke toename in gekwalificeerde leads en klantenengagement zag.

Door deze integrale benadering van website-ontwikkeling en digitale marketing, heeft Duurzaam Bouw een solide digitale basis gelegd die niet alleen de huidige online prestaties verbetert, maar het bedrijf ook klaarstoomt voor toekomstige groei in de snel evoluerende wereld van duurzaam bouwen.

Resultaat: Een platform voor groei

De herontworpen website van Duurzaam Bouw staat nu symbool voor hun vakmanschap in dakwerken en duurzaam bouwen en functioneert tegelijkertijd als een effectieve leadgeneratietool. Dankzij de focus op conversieoptimalisatie, verbeterde Google Ads en inzichtelijke metingen is Duurzaam Bouw uitstekend uitgerust om hun klantenkring uit te breiden en een voortrekkersrol te nemen in de sector van duurzaam bouwen.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191