Neem gerust contact op voor een kennismaking:

Nieuwe website voor een laadpaalspecialist

Contact opnemen

De Laadpaalexpert: Op weg naar een heldere toekomst

Met een frisse blik op de toekomst beseften de mannen van De Laadpaalexpert dat het hoog tijd was om hun huidige website een grondige make-over te geven. De nieuwe site moest niet alleen mobielvriendelijk en conversiegericht zijn, maar ook een lokale focus hebben en razendsnel laden. Samen hebben we een duidelijk plan opgesteld en zijn we aan de slag gegaan om deze visie te realiseren.

Lokale SEO: Dichtbij huis

Een van onze eerste stappen was het versterken van de lokale zichtbaarheid. We hebben speciale pagina's gecreëerd die zijn geoptimaliseerd voor 's-Hertogenbosch en omstreken, zodat de Laadpaalexpert gemakkelijk te vinden is voor iedereen die in de regio op zoek is naar laadpalen. Deze lokale focus zorgt ervoor dat klanten zich herkennen en weten dat ze kunnen rekenen op een expert dichtbij huis.

Conversies in de schijnwerpers

Voor een bedrijf als De Laadpaalexpert is het cruciaal dat bezoekers niet alleen op de website komen, maar daar ook actie ondernemen. Daarom hebben we het design van de site volledig afgestemd op conversie. Met duidelijke call-to-actions, overzichtelijke dienstpagina's en een gebruiksvriendelijke offertepagina maken we het voor bezoekers zo makkelijk mogelijk om de stap naar klant te zetten.

Snelheid en toegankelijkheid voorop

Niemand houdt van wachten, en zeker niet online. Daarom was het voor ons essentieel om de laadtijden van de nieuwe website tot een minimum te beperken. De site is nu niet alleen sneller, maar ook volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Zo garanderen we dat elke bezoeker, ongeacht het apparaat, een vlekkeloze ervaring heeft.

Klanttevredenheid in de spotlight

De Laadpaalexpert staat bekend om zijn uitstekende service en tevreden klanten. We vonden het belangrijk om deze positieve ervaringen een prominente plek op de website te geven. Door de goede reviews zichtbaar te maken, bouwen we verder aan het vertrouwen van potentiële klanten en onderstrepen we de betrouwbaarheid van De Laadpaalexpert.

Samen hebben we een website gecreëerd die niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook klaar is voor de toekomst. Met een sterke lokale focus, een ontwerp gericht op conversie, bliksemsnelle prestaties en een duidelijke weergave van klanttevredenheid, is De Laadpaalexpert meer dan ooit klaar om de markt van elektrische laadpalen te veroveren.

Bel mij terug

Stuur ons jouw gegevens en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We respecteren jouw privacy

Online partner voor MKB bouwbedrijven

Meer informatie

Alles onder één dak voor online succes

Webdesign
Online marketing
Social media
Branding

Neem contact met ons op

Na het invullen van het contactformulier nemen wij spoedig contact met je op.

Alles onder één dak

Van webdesign tot online marketing - geniet van een volledige, geïntegreerde digitale strategie zonder de noodzaak om met meerdere bureaus te werken.
Bel: 085 130 1174

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden complete digitale marketingoplossingen voor MKB bouwbedrijven, van het creëren van conversiegerichte websites tot het genereren van kwalitatieve leads, allemaal onder één dak voor een maximaal resultaat.
Websites
Online Marketing
Leadgeneratie
KNS Media Online partner voor bouwbedrijven

Websites maken

Wordpress websites - Conversiegericht
Wij maken snelle en conversiegerichte websites. Dit doen we door ons te specialiseren in de online MKB bouwbranche. We weten daarom precies wat wel werkt en wat niet werkt en hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.
Meer informatie

Online Marketing

Google Ads (SEA) - Social Media - Branding - SEO
Een goede website moet gevonden worden door de juiste doelgroep. Ook hier weten wij precies wat wel en niet werkt. Hierbij kijken we niet alleen naar de kosten van een aanvraag maar ook naar de kwaliteit hiervan. Waarom is bijvoorbeeld een Google Ads aanvraag in de meeste gevallen meer waard dan een aanvraag via een Social Media Ads aanvraag? 
Meer informatie

Leadgeneratie

Pay per lead - No cure no pay - Branchegericht
Leadgeneratie is wat wij doen. Dit doen we niet alleen op de websites van onze klanten maar ook via onze eigen branchegerichte informatiewebsites. We hebben hiervoor verschillende modellen opgezet waarbij we de kwaliteit van de lead voorop hebben gezet.
Meer informatie
KNS Media is specialist in het creëren, realiseren en verbeteren van jouw online marketing strategie.
T: 085 130 1174
E: info@knsmedia.nl
KvK: 92689191